Skip links

Over ons & Info

Geborduurde Emblemen voor Carnaval in Oetedonk

Oeteldonk Embleem 2023

De leukste Oeteldonk Emblemen

Ben jij op zoek naar Emblemen voor Carnaval 2023 in Den Bosch? Oeteldonk-embleem.nl heeft dé leukste carnavalemblemen voor op je jas of kiel van dit carnavalsseizoen!

Bekijk de collectie

Oeteldonk feest kikker met sjaal en confetti oeteldonk embleem
Oeteldonk we zen d'r wir mediterende kikker met Den Bosch Oeteldonk embleem

Emblemen voor Carnaval

Oeteldonk Emblemen zijn ter versiering van je kiel of jasje tijdens Carnaval. Oeteldonkse Carnavals emblemen, Oeteldonk patches of Oeteldonk badges kunnen wij het hele jaar leveren.

Carnaval Den Bosch

Voor 11/11 2022 en Carnaval 2023 in Den Bosch hebben wij emblemen voor op je jas of kiel. Onze Oeteldonk emblemen zijn opstrijkbaar. Een Oeteldonk embleem kopen kan via onze webshop.

Oeteldonk Jaarembleem 2023 "Oeteldonk omèrrumt oe" Jaarembleem Den Bosch Oeteldonk Embleem

Oeteldonk Jaarembleem 2023

“Oeteldonk omèrrumt oe”

Het motto van Carnaval in Oeteldonk 2023 is “Oeteldonk omèrrumt oe “. Daar heeft de Oeteldonkse Club van 1882 dit jaar weer een fraai embleem bij bedacht!

Deze is (helaas) niet te bestellen via onze webshop, maar wél via de webshop van de Oeteldonkse club van 1882.

Mocht je dit embleem al bezitten, of tóch interesse hebben in eem van onze Oeteldonk emblemen, bekijk dan onze webshop.

Bekijk de collectie

Het Oeteldonk embleem is een onmisbaar onderdeel van de viering van Carnaval in de Nederlandse stad ‘s-Hertogenbosch, ook wel bekend als Oeteldonk. Het officieel embleem wordt elk jaar ontworpen door een professionele ontwerper die de sfeer en de geest van deze unieke regio weet te vangen in een afbeelding. Maar ook andere emblemen met grappige teksten of afbeeldingen van Oeteldonk worden ontworpen en verkocht.Op oeteldonk-embleem.nl kun je een uitgebreid assortiment Oeteldonk emblemen vinden voor het seizoen 2022-2023.

Een van de populairste producten op onze website zijn de Oeteldonk kikker emblemen. Deze leuke en vrolijke afbeelding van een kikker, vaak afgebeeld met de Oeteldonkse kleuren Rood, Wit en Geel, is een herkenbaar symbool voor de stad ‘s-Hertogenbosch en het Bossche Carnaval. Deze emblemen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit garen voor een lange levensduur. Tevens zijn onze oeteldonk emblemen opstrijkbaar.

Naast Oeteldonk kikker emblemen, verkopen wij ook andere emblemen zoals oeteldonk teksten, oeteldonk schild, oeteldonk hartjes, oeteldonk sterren, oeteldonk kronen en nog veel meer. We hebben ook een groot aanbod van Oeteldonk patches voor het seizoen 2022-2023. We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen wel iets te vinden is in ons brede assortiment van emblemen.

Dus of je nu op zoek bent naar een uniek Oeteldonk embleem, of een complete Oeteldonk outfit, oeteldonk-embleem.nl is de website waar je moet zijn. Bezoek onze webshop vandaag nog en laat ons samen Oeteldonk vieren!

Wij maken gebruik van Functionele en Analytische cookies.